438145234 1012215993600314 4602067251380675647 N

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, ülkemizin öncü savunma sanayi firmalarından biri olan Roketsan'ın Kırıkkale'deki faaliyetlerini ve son personel alımını değerlendirdi. Öztürk, Roketsan'ın Kırıkkale'deki yatırımlarının ilin gelişmesi ve gençlerin istihdamı açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

Kırıkkale'nin, Roketsan gibi önemli bir firmaya ev sahipliği yapmasının gurur verici olduğunu belirten Öztürk, son personel alımıyla Kırıkkaleli gençlere yeni bir iş kapısının açıldığını ifade etti. Ayrıca, Roketsan'ın yöneticilerine şehre ve ülkeye katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten Öztürk, Kırıkkale'nin Yeni Türkiye'nin marka şehirlerinden biri olacağına inandığını belirtti.

Halil Öztürk’ün Açıklaması

 1280Px Halil Öztürk

Ülkemizin göz bebeği, Savunma Sanayimizin öncü firmalarından Roketsan'ın hem ülkemiz genelinde hem de Kırıkkalemiz özelinde yürüttüğü çalışmalar hepimizi gururlandırmaktadır. Kırıkkalemizde yapılan yatırımlar hem ilimizin gelişmesi hem de gençlerimizin istihdamı noktasında son derece hayati öneme sahiptir. Roketsan'ın son personel alımında da Kırıkkaleli gençlerimize yeni bir iş kapısı açılmıştır. Bu vesileyle Roketsan'da çalışma hayatına başlayacak olan hemşehrilerimi tebrik ediyorum. Roketsan'ın değerli yöneticilerine şehrimize ve ülkemize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Kırıkkale Yeni Türkiye Yüzyılının marka şehirlerinden biri olacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi