Secim Aa 2051696

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de seçmen sandık başına giderek oy kullanacak.31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi kapsamında 254 okulda 758 sandıkta 209.016 seçmen oy kullanacak.Kırıkkale Merkez’de toplam 138 bin seçmen sandık başına gidecek. Kırıkkale Valiliği seçim güvenliği için her türlü güvenliği almış durumda. Vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde oylarını kullanması için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Kırıkkale'de 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde evde sağlık hizmeti kapsamında 13 ambulans, 10 hizmet aracı ve 75 sağlık personeli sahada görev yapacak.
İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimde, evde sağlık hizmeti alan, hareket etme zorluğu çeken ve oy kullanma işlemlerini gerçekleştiremeyecek seçmenler, müdürlüğü ait ambulans ve personel hizmetiyle vatandaşlık görevlerini yerine getirebilecek.Pazar günü kentte 13 ambulans, 10 hizmet aracı ve 75 sağlık personel sahada görev alacak.Vatandaşlık görevinin yerine getirilmesi için tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi