F B I M G 1713293955399Ömer Eldemir'e tebrik yağıyor

Kırıkkale'nin son yıllarda yetiştirdiği genç siyasetçiler arasında yer alan Ömer Eldemir Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi .

Ömer Eldemir'in başkan yardımcılığına atanması ile beraber kendisine büyük bir tebrik akını oldu .Milliyetçi Hareket Partisi saflarında siyasete başlayan Ömer Eldemir daha sonra siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisi kulvarından da devam etti.

Kendisi Mimar olan ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekil Adayı olan Ömer Eldemir uzun süre Cumhuriyet Halk Partisi saflarında siyaset yaptı. Genel seçimlerde CHP'den milletvekili adayı oldu .Ardından 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinde yine Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kırıkkale belediye meclis üyeliğine seçildi. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ile seçimlerde birlikte mücadele veren Ömer Eldemir yine Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın imzasıyla başkan yardımcılığına uygun görüldü .

Ömer Eldemir'in başkan yardımcısına atanması Kırıkkale'de memnuniyet oluştururken partiye verilen emeğin karşılığı olarak da partililer arasında ve halkta kabul gördü.

Kaynak: Haber merkezi