Tarihi maça az kaldı

Kırıkkale tarihi günlerinden birini yaşayacak .

Türkiye Futbol Federasyonu 3.lig 1. grupta kümede kalma mücadelesi veren Kırıkkalegücü FSK tarihinin en kritik maçlarından birine çıkıyor. Tüm şehir heyecan içerisinde. Kırıkkalegücü FSK saat 15'te Gümüşhanespor'u kendi evinde konuk edecek.

Kendi evinde Başpınar stadyumu'nda saat 15.00'te yapılacak Gümüşhanespor- Kırıkkale gücü FSK kader maçında takımımızın beraberlik alması kümede kalması için yeterli oluyor.

Kırıkkalegücü FSK'nın kümede kalması için taraftarlar tarafından başlatılan destek kampanyasına Hacılar ,Delice Yahşihan ve Kırıkkale Belediye başkanları da yaptıkları açıklamalara da tam destek verdiler . Maç için bulundukları ilçelerden ücretsiz otobüs kaldıracaklar. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal çağrısını sürekli yenileyerek halka maça davet etti

Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan vatandaşları tribünleri doldurmaya davet ederken Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur futbolcu başına 10.000 Tl destek vereceğini açıkladı.

Kritik maç öncesi Kırıkkalegücü FSK'ya Kırıkkale iş dünyasından destek verildi .

Sinerji Mühimmat A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman ve Aybimaş Mağazalar zincirinin yönetim kurulu başkanı Ramazan Ayanoğlu futbolculara 600 bin lira destek yapacakları ifade edildi 

Futbolculara kişi başı 20'şer bin lira maddi yardım yapacaklarını ifade eden her iki iş adamının bu girişimi Kırıkkale'de büyük bir moral ve heyecana sebep oldu.

Ayrıca Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'da daha önce yapmış olduğu açıklamada topçu başına 10'ar bin lira destek olacağını ifade etmişti. 

Tüm Kırıkkalede yapılacak Gümüşhanespor maçı için tribünleri doldurma seferberliği başlatılmış durumda. Tüm taraftar kulüpleri ,Kırıkkale Spor Sevdalıları maça odaklandılar. 

Bu arada Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'da Kırıkkalegücü FSK'nın maçı kazanması için ve ligde kalması durumunda değişik temaslar yaparak takıma destek sağlıyor. 

Kaynak: Haber merkezi