Nesine 3. lig 4. grupta haftanın en çok dikkat çeken karşılaşmasında  Zonguldakspor ile Kırıkkale FK karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısı 1-1 bitti.

Karaelmas K.Köksal Stadyumunda oynanan ve beklenildiği gibi büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada, Kırıkkale FK, karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu skorla Kırıkkale FK puanı 6'da kalırken, Ev sahibi Zonguldakspor puanını 13'e çıkarttı. Zonguldakspor maçı oyuncularının sakatlığından dolayı yedek sporcularla çıktı.

Kırıkkale FK'nın son 3 haftadır yenilmesi taraftarın ve yönetimin sabrını taşırdı .

Her türlü zorluğa rağmen imkansızlıklar içerisinde gidip takıma destek olan taraftarlar mağlubiyet zincirinin üzgünlügünü yaşıyorlar.

GOLÜDE ADNAN DUMAN MI ATSIN

Adnan Duman Başkanlığında oluşturulan Kırıkkale FK sezona ciddi yatırım yaparak hazırlandı . Son yılların en güzel takımı ve yönetim oluşturuldu . İstekli bir yönetim vardı. Ciddi bütçeler harcandı. En iyi oyunculardan takım oluşturuldu .En iyi hocalarla anlaşma yapıldı. En iyi malzemeler alındı.Yönetim olarak Adnan Duman ve ekibi her türlü fedakarlığı sonuna kadar yaptı ancak takım sahada başarılı olarak Kırıkkale'ye galibiyet sevinci yaşatmaması takım üzerinde eleştirilere sebep oluyor.

 "Taraftarlar ve Kırıkkale halkı ne yapsın?Yönetim herşeyi sundu. Golüde gidip Adnan Duman mı atsın ?" diyerek futbolculara ve teknik heyete tepkiF B I M G 1728141968805F B I M G 1728141986356 koyuyor.

Kaynak: Haber merkezi