Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü ile Modalife Mobilya firması arasında imzalanan yeni bir protokol kapsamında, kentteki taşımalı eğitim gören 720 öğrenciye 180 gün boyunca ücretsiz yemek hizmeti verilecek. Proje, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı boyunca merkezin yanı sıra Çelebi, Bahşılı, Karakeçili, Yahşihan, Balışeyh, Delice ve Keskin ilçelerinde eğitim gören öğrencilere ulaşacak.

Modalife Mobilya firmasının üretim mağazasında gerçekleştirilen imza törenine, Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Modalife Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökçe, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç, Öğretmenevi Müdürü Yaver Yalçın, Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Eren Arslan ve Keskin Öğretmenevi Müdürü Ali Piri katıldı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, "Bu proje sayesinde, merkez ve ilçelerdeki taşımalı eğitim gören öğrencilerimizin öğle yemekleri Modalife Mobilya firması tarafından karşılanacak. Sulakyurt ilçesinde ise yemek ihtiyaçları yerel imkanlarla giderilecek. Eğitime bu önemli desteklerinden dolayı Modalife Mobilya'ya teşekkür ederiz." dedi.

Modalife Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökçe, firma olarak yöre halkına her zaman destek vermeyi arzuladıklarını belirterek, "Eğitime olan desteğimizi sürdüreceğiz. Çocuklarımızın geleceği için elimizden geleni yapıyoruz ve başka firmaların da bu tür projelere katkıda bulunmasını temenni ediyoruz." diye konuştu.

Törende ayrıca, Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Ali Güder ve Halit Suçatı da hazır bulundu.

Kaynak: Kırıkkale MEM