Gerçekleşen Toplantıya, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, il yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, ilçe belediye başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, önceki dönem ilçe ve belediye başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları katılım sağlandı. Bu yoğun katılım, partinin yerel düzeydeki güçlü organizasyonunu ve birlikte çalışma kültürünü ön plana çıkardı.

Yerel Seçimler sonrasında ilk defa gerçekleşen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısına Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri Kadın, Engelli Gençlik Kolları ve Sendikamızın delegeleri ile birlikte geniş bir katılım sağladı.

Yapılan toplantıda AK Parti Kırıkkale teşkilat yapısının korunması, ilin ve ülkenin genel çıkarları doğrultusunda çalışmaların sürdürülmesi, Parti mensupları ve yöneticileri, gelecekteki toplantı ve etkinliklerde de aynı birlik ve beraberlik anlayışıyla hareket etmeye devam etmeleri gerekliliği ifade edildi.

Toplantıda Birlik ve beraberliğin öneminin bir kez daha güçlü bir şekilde vurgu yapıldı.

Kaynak: Sağlık-Sen