AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü, Kırıkkale’de düzenlenen etkinlikle coşkuyla kutlandı. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, dava arkadaşlarıyla bir araya gelerek bu özel günü kutladı. Kutlama etkinliğine Kırıkkale İl Meclis Genel Başkanı Hüseyin Ceylan, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Resul Sofuoğlu , Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Öden Temoçin ve AK Partili ilçe başkanları katıldı.

Milletvekili Mustafa Kaplan, etkinlikte yaptığı konuşmada, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana milletin refahını, huzurunu ve geleceğini ön planda tutarak dev projeler ve reformlarla Türkiye’yi hak ettiği yere taşımak için çalıştıklarını vurguladı. Kaplan, "Bu kutlu yolda, davamıza omuz veren tüm gönüldaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Nice yıllara, hep birlikte, daha güçlü bir Türkiye için..." diyerek partinin geleceğe yönelik güçlü adımlar atmaya devam edeceğini belirtti.

Etkinlik, AK Parti’nin 23 yıllık başarı dolu geçmişi ve geleceğe dair umut dolu mesajlarla sona erdi. Katılımcılar, birlik ve beraberlik içinde daha nice yıllara ulaşma temennisiyle programı sonlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi