F B I M G 1721481810869

Kırıkkale İl Kültür Müdürlüğü toplantı salonunda AK Parti'nin İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi.

F B I M G 1721481027088

Parti yöneticilerinin AK Parti belediye başkanlarının ilgilenen ve Belediye Meclis Üyelerinin ve partiye emeği geçen lerin yoğun ilgi gösterdiği programa katılan İl Başkanı Engin Pehlivanlı partinin yol haritası hakkında bilgi verdi.

İl Başkanı Engin Pehlivanlı konuşmasında;

Teşkilat Varsa Zafer Vardır..Durmak Yok Yola Devam…

AK Parti Kırıkkale İl Danışma Meclisi Toplantımızı büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi, “Teşkilat varsa başarı vardır, teşkilat varsa kazanmak vardır, teşkilat varsa zafer vardır zafer.”

Milletvekilimiz Mustafa Kaplan, İl Yönetimlerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimlerimiz, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız, önceki dönem ilçe, belediye başkanlarımız ve Teşkilatlarımızın tüm kademelerinin katılımıyla toplantımızı icra ettik.

Kurulduğumuz günden itibaren ülkemiz ve vatandaşlarımız için AK Davamız ilkeleri doğrultusunda gece gündüz demeden çalışarak hizmet etmeye devam ettik. Hep birlikte daha güçlü bir Kırıkkale için çalışmaya devam edeceğiz.Rabbim birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin "dedi.

F B I M G 1721481031959

Divan toplantısında bir konuşma yapan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan "Toplantımızda, şehrimizin geleceğini şekillendirecek önemli konuları tartıştık ve değerli fikir alışverişlerinde bulunduk. 

F B I M G 1721481034608

Katılım gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyor, birlikte daha güzel yarınlara adım atmayı diliyoruz. Birlikte güçlüyüz!"dedi.

F B I M G 1721481037504

Kaynak: Haber merkezi