Kırıkkale'deki iş dünyasından ve Sivil Toplum Örgütlerinden beklenen yardımı ve desteği göremediklerini belirten Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal son zamanlarda bir taraftan Kulübü ekonomik olarak rahatlatmaya gayret gösterirken  bir taraftanda uğradıkları haksız eleştiri karşısında sitemli konuştu.

Takımın son durumu hakkında değerlendirme yapan Şeref Akbal yaptığı basın açıklamasında  kendilerinin yönetim olarak talep edilmesi durumunda Kırıkkalegücü kulübünün yönetimini ve başkanlığını isteyen grup veya kişilere devretmeye hazır olduğunu vurguladı. Hatırlanacağı gibi Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü yaptığı genel kurullarda kimse yönetime talip olmak istememiş ve takım neredeyse kapanma noktasına gelmişti.

Takımı bu haliyle devir aldıklarında belirten Şeref Akbal bir Kırıkkale'li olarak ellerini taşlarını altına koyduklarını ancak haksız ve ön yargılı eleştiriler karşısında da çalışma şevklerinin kalmadığını ifade etti. Açıklamasında takıma destek olan iş dünyasına ve Kırıkkale yöneticilere teşekkür eden Şeref Akbal kulübün kapısını çalmayan siyasilere ise sitemde bulundu.

2-57Şeref Akbal açıklamasının son bölümünde ise şunları söyledi ."Son Kepezspor maçında; maç berabere(0-0) giderken, taraftarlar ‘Yönetim istifa, sahipsiz Kırıkkale’ diye tezahürat yaptılar. Haklılar! Kulübün sahibi taraftardır. Aynı zamanda Kırıkkale’yi seven herkesindir. Kulübün iyi gönünde kötü gününde yanında olan taraftardır. Doğru! Peki bu kulüp sahipsiz kaldığında neredelerdi?

Biz yönetim olarak takım sahipsiz kaldığında sahiplendik zaten! Amacımız Kırıkkale’mizin tanıtımına katkıda bulunmak ve Kırıkkalegücü’nün daha iyi yerlerde olmasını sağlamak.

Son olarak açıkça şunları belirtmek istiyorum; Kırıkkalegücü Spor Kulübü’nü hemen devir etmeye hazırız. Transfer dönemi sona ermemişken ve hazır takımı isteyen var ise hemen devir edeyim. Madem öyle kulübün önüne açayım."şeklinde konuştu.

Kırıkkalegücü F S K Logo

Kaynak: Kırıkkalegücü SK