Ahılı  kasabası eski belediye başkanı ve Resul Akdağ  önderliğinde Kırıkkale bir grup Kırıkkale Sevdalısı platform kurarak bir araya geliyorlar.

Oluşumun  bu günlere gelmesinde büyük Emek sahibi olan Kırıkkale'nin tanınmış Sivil Toplum Örgütü gönüllerinden Ali İhsan Akkaya şu açıklamada bulundu

Kırıkkale Dertlileri delileri gönüllüleri, partiler üstü bir platform, 3' üncü defa toplandık, Resul Akdağ Başkanımız organizasyon ile,, MKEK ve çeşitli birimlerinde idareciler yapmış,eski kasaba ve ilçe belediye başkanları,, gönüllü STK'lar, akademisyen ler,konu, ilimizde üst akıl oluşum ve eşraf,kanat önderleri tespiti, politik birliktelik için değil, toplum huzuru,ekonomi, siyasi burokrasi, konusunda,elimizi yüreğimizi,gerekirse gövdemizi ortaya koyacak samimi dürüst fedakar çalışkan yiğitler den, istişare kurulu oluşturmak.

 Hiç bir Parti teşkilatı ve politaya, yön vermek, basamak olmak değil bizzat ileri zamanda, gerekirse seçme seçilme hakkının tam ortasında yer alacak, kişi grup ve toplulukları destekleyen, denetleme kurulu durumda olma, gerekirse, seçtiğimiz politik idarecilere,hesap soracak, bağımsız sivil, gönüllü teşekkürler oluşturmak.

Aksaçlılar,kanaat önderlerini,çok iyi seçmemiz gerekir.Toplumda karşılığı olan yiğit ADAM tespit teşhis ederek, mücadele etmeliyiz.Çok geç kaldık.

Bunu hatırlayan, destekleyen, maddi manevi destek veren başta büyüklerimize, Başta istişare Adamı sayın Resul Akdag abimize tercübeli başkanıma, teşekkür ederiz.

Eski dostları bir araya getiriyor. gençlere örnek olarak,çemberi genişletiyoruz,sevgi, saygı,hoşgörü içerisinde, toplanıyor kararlı şekilde devam ediyoruz.28 Ekim de, Türk metal sendikası salondaki geniş kapsamlı toplantıya bekliyoruz.

inşallah hayırlısı olur.Değerli insan kıymetli hemşerilerimiz Kazamız mübarek olsun Kırıkkale sivil inisiyatif, 

Gönüllü STK'lar platform İlimiz Dertlileri delileri gönüllüleri istişare kurulu.

 Ön yargıları yıkalım, birbirimizi güvenelim platform önce Birlik, beraberlik dirilik,huzur, diyenler, sonra siyaset,ticaret, maddi,manevi destek ofisleri Eşraf,akil adamlar,kanaat önderleri kulübü, Sivil Halk eğitim merkezi, STK'lar lokelı İşte bu tür sosyal faaliyetler merkezinde buluşma ümidi ile...

Editör: Haber Merkezi