Akyön ,AK Parti heyetine Külliye gezdirdi

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı ve İslami Değerler Külliyesi Kurucusu Bahattin Akyön seçim sonrasında AK Parti camiasıyla samimi bağlarına devam ettirerek Külliyeyi ziyarete gelen AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe BaşkI M G 20240329 W A0124I M G 20240329 W A0127anı Turgay Sarıaydın ,Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Sofuoğlu ve SKM heyetine İslami Değerler Külliyesi hakkında bilgi verdi.

SAHADA ÇALIŞTI

 AK Parti'nin hiçbir aday adayının sahada olmadığı bir ortamda Akyön ilçe ve belde teşkilatlarını ziyaret ederek belediye başkan ve il genel meclis üyesi adayları ile sohbet ederek desteğini açıklıyor.Gitti her yerde sevgi ve saygi ile karşılanan yılların partilisi Bahattin Akyön AK Parti'nin seçim de başarılı olması için elinden geleni yapacağını ifade ediyor.

BİR AĞABEY GİBİ...

I M G 20240329 W A0123

 Kırıkkale Belediyesine başkan adayı olmamasına büyük üzüntü duyan partililer ilçe ve beldelerde etrafında kenetlenmeye ve sevgilerini göstermeye devam ediyorlar. Bir partiden daha çok bir ağabey gibi davranarak AK Parti'nin belediye başkan adayları belediye meclis ve il genel meclisi adaylarına desteğini gösteriyor.

I M G 20240329 W A0125

Kaynak: Haber merkezi