AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön Adalet Bakan yardımcısı hemsehrimiz Ramazan Can'ı ziyaret ederek aday olması ve seçilmesi durumunu yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Akyön AK Parti belediyeciliğini Kırıkkale Belediyesi'ne taşımada kararlı olduklarını belirterek 24 saat devam eden bir belediyecilik hizmetinin ve ciddi projelere imza atan bir Kırıkkale Belediyesi'nin hayata geçmesi için ekip olarak ciddi projeler hazırladıklarını ifade etti .

AK Parti'nin yaptığı son anketlerde 8 aday adayı arasında yer alan Bahattin Akyön amacının Kırıkkale'ye belediyecilik hizmetinin mührünü vurmak olduğunu dile getirdi.

Bahattin Akyön ziyaret sonrası şu bilgileri verdi;

Kırıkkale'nin çok sevilen, sayılan en değerli isimlerinden Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Ramazan Can'ı makamında ziyaret ettik. Ak Parti Kırıkkale kurucu il başkanlığından başlayarak Ak Parti'nin en uzun süre sadakat ve vefa duygusu ile milletvekilliği yapmış siyasetçilerinden birisi olma başarısını gösteren Ramazan Can siyasetçi, hukukçu, devlet adamı olarak Kırıkkalemizin medarı iftiharıdır. Çalışkanlığı, dürüstlüğü, hüsnü niyetiyle hem hemşehrilerinin hem büyüklerimizin takdirini kazanmış Ankara’daki gururlarımızın baş tacı olan isimlerden birisidir. Ramazan Can büyüğümüz ile çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Gönlü gibi kapısı da her gelene açık olan Bakanımız ile İstişarelerde bulunduk. Allah memleketimize kattığı değerlere nicelerini nasip etsin inşallah. Göstermiş olduğu misafirperverlik için ayrıca teşekkür ederim.

Kaynak: Haber Merkezi