Kırıkkale'nin tanınmış müzisyenlerinden ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Behsat Kürkçü, mahallesinde düzenlediği halk konseriyle büyük bir organizasyona imza attı. Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan mahalli sanatçılardan oluşan konser, mahalle sakinleri ve çevre mahallelerden gelen vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Kürkçü, konserin ardından yaptığı açıklamada, "Bahçelievler Mahallemizde planladığımız halk konserini kazasız belasız çok şükür bitirdik. Her yıl geleneksel hale getirip çeşitli konseptlerle bu etkinliği devam ettireceğiz. Konserimize katılan tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum," dedi.

Ayrıca, Kırıkkale Valiliği, Emniyet Müdürlüğü, Kırıkkale Belediyesi ve diğer destek veren kurum ve kişilere, özellikle de organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen isimlere teşekkürlerini ileten Kürkcü, "Başta sahne, ışık sistemleri ve platform düzenlemelerini üstlenen İsmail Kocaman, Burak Kocaman; ses sistemlerinde Çağlayan Koçak, Barış Koçak; hava görüntülerinde Serkan Kültepe ve Kırıkkale'nin güzide basın ve yayın ekibi olmak üzere, sosyal medya Kırıkkale gruplarımıza ve mahallemizde doğup büyüyen müzisyenlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum," ifadelerini kullandı.

Behsat Kürkçü, böyle büyük bir etkinliğin ilkini gerçekleştirdiklerini ve kusuru olduysa mahalle sakinlerinden helallik istediğini belirterek, "Mahallem için gerekeni yaptınız, Allah hepinizden razı olsun," diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi