Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesine bağlı Hacı Hidayet Doğruer Mahallesi 460. Sokak sakinleri, yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek Başkan'a basın aracılığıyla videolu bir mektup gönderdi. Mahalle sakinleri, uzun süredir çözüm bekledikleri sorunlarına dikkat çekti.

Mahalle Sakinlerinin Şikayetleri

Mahalle sakinleri, yetkililerle görüştüklerinde oylarını burada kullanmadıkları için hizmet almadıklarını belirten ifadelerle karşılaştıklarını ifade ediyor. Sakinler, "Ne zaman yetkililerle görüşsek, oyunuzu burada kullanmadığınız için hizmette yok manasında konuşuluyor. Yazıktır, çok yazık. Bu siyasi anlayıştan vazgeçilsin artık. Siyasi rozeti bırakıp hizmete bakacağız söylemleri ne oldu?" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Screenshot 2-166

Rafineri ve servis araçlarının tali yolu olarak kullanılan sokakta, araçların yarattığı toz nedeniyle milyonlarca değerindeki villaların zarar gördüğünü belirten mahalle sakinleri, şebekedeki patlak suyun verdiği zararın da cabası olduğunu ifade ediyor.

Mahalle sakinleri, "Bakın, iki dönem başkanlık yapan Kırıkkale reisin kaybetmesini herkes gördü" diyerek, mevcut başkanın da benzer bir durumla karşılaşabileceği uyarısında bulunuyorlar. Sakinler, çözüm bekleyen sorunlarının bir an önce ele alınmasını ve gerekli hizmetlerin sağlanmasını talep ediyorlar.

Hacı Hidayet Doğruer Mahallesi sakinleri, mahallelerindeki mağduriyetlerin giderilmesi ve sorunlarının çözüme kavuşturulması için yetkililerden acil müdahale bekliyor. Başkan'a ilettikleri videolu mektupta, siyasi düşüncelerden arınmış bir şekilde hizmet beklediklerini vurguluyorlar.

Kaynak: Haber Merkezi