Balışeyh’te Kültür coşkusu başlıyor. Başkan Şen’den açık davet!

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen’in öncülüğünde düzenlenen Şeyh Edebali Kültür Şenlikleri, 29 Eylül’de Balışeyh’i kültür ve sanatla buluşturacak.

İlçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini gözler önüne serecek olan şenliklerde, birbirinden renkli etkinlikler ve ünlü sanatçılarla dolu bir program hazırlandı.

Başkan Hilmi Şen, şenlikler için tüm vatandaşlara açık bir davette bulunarak, "Balışeyh’imizin köklü tarihini ve değerlerini hep birlikte yaşatacağımız bu özel etkinliğe herkesi bekliyoruz" dedi. Halkın büyük ilgisini çeken sosyal projelerle öne çıkan Başkan Şen, ilçeye kazandırdığı örnek çalışmalarla da takdir topluyor.

Çocuk Etkinlikleri ve Yöresel Standlar, Mehter Gösterisi, Kırıkkale Üstatlar Topluluğu’nun Sahne Performansı, Şiir Dinletileri, Protokol Konuşmaları ve Plaket Töreni, Ünlü Sanatçılar Eşliğinde Konserler’in yer alacagı şenlik renkli sahnelere tanık olacak. 

Başkan Şen, şenliğin Balışeyh’in tanıtımına büyük katkı sağlayacağını vurgularken, etkinliklerde kamu kaynağı kullanılmayacağını ifade etti. Şenliğe Balışeyhli vatandaşların yanı sıra çevre il ve ilçelerden de yoğun katılım bekleniyor.

Kaynak: Haber merkezi