Kırıkkale Başaran Koleji, 9. sınıflara kayıt olan yeni öğrencilerini heyecanla karşılamaya hazırlanıyor. Kolej, yıllardır şehrin en başarılı öğrencilerini üniversiteye kazandıran, Türkiye’nin seçkin üniversitelerine öğrenciler gönderen ve Türkiye derecelerine imza atan deneyimli öğretmen kadrosuyla tanınıyor.

Başaran Koleji yetkilileri, “Başaran’lı olmak ayrıcalıktır” diyerek, LGS sürecinde önemli başarılara imza atan veya farklı hedefleri olan öğrencilerin okulu tercih etmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Öğrenciler, dört yıl boyunca efsane kadro olarak adlandırılan deneyimli öğretmenlerle birlikte hem akademik hem de sosyal anlamda gelişim gösterecek.

Öğrencilere eğitim verecek olan öğretmen kadrosunda yer alan isimler arasında, biyoloji öğretmeni Şenay Ayikol, matematik öğretmeni İlyas Sözeri, fizik öğretmeni İbrahim Saylam, kimya öğretmeni Salih Çelebi, geometri öğretmeni Ali Kaan Durmuşoğlu, coğrafya öğretmeni Salih Okatan, Türkçe anlam bilgisi öğretmeni Coşkun Apaydın, edebiyat öğretmeni Emel Eren ve tarih öğretmeni Kutay Parlak yıldız gibi isimler bulunuyor.

Başaran Koleji, TYT ve AYT sınavlarında büyük hedefler belirleyerek, öğrencilerine hem akademik başarı hem de sosyal gelişim sağlayacak bir eğitim ortamı sunmayı hedefliyor. Öğrencilere hitap eden okul yönetimi, "Gençler, hep birlikte güzel bir geleceğe sahip olmak için okulumuza hoş geldiniz" diyerek, yeni döneme hazır olduklarını belirtti.

Kaynak: Başaran Koleji