Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, kent merkezinde bulunan çarşı esnafını ziyaret ederek hem sohbet etti hem de taleplerini dinledi. Esnafın sorun ve beklentilerine kulak veren Başkan Önal, yerel ticaretin güçlenmesi ve esnafın desteklenmesi için belediye olarak çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Başkan Önal, esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet ederek, kent yönetimiyle ilgili görüş ve önerileri dinledi. Esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Önal, yerel işletmelerin Kırıkkale ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.
Kırıkkale Belediyesi’nin esnaf ve vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceğini belirten Başkan Önal, kent esnafının sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretmeye yönelik çalışmaların süreceğini ifade etti.