Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30.'su düzenlenecek olan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Kaymakam İbrahim Ergin ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Doğan ile birlikte İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu'nu ziyaret ederek, şenlik davetiyesini takdim etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Özçelik, "Şenliğimizin mimarı İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Münir Karaloğlu'na davetiyemizi kıymetli kaymakamımız ve AK Parti ilçe başkanımızla birlikte takdim ettik. İnşallah Sayın Bakanımız, şenliğimize teşrif edeceklerini bildirdi. Kıymetli vakitlerini bize ayırdığı için Sayın Bakanımıza çok teşekkür ederiz," dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kırıkkale Valiliği himayelerinde gerçekleştirilecek olan şenlik, Karakeçili halkı tarafından büyük bir coşkuyla bekleniyor. Geleneksel hale gelen bu etkinlik, bölgenin kültürel mirasını yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı amaçlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi