Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Karacalı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği tarafından düzenlenen Karacalı Köyü ve Havalisi Kültür Şenlikleri'ne katıldı. Dedenin Dölek Mevkii'nde gerçekleştirilen bu etkinliğe, Başkan Önal’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Eldemir ve Recep Sefer, Özel Kalem Müdürü Kaan Yüksel, Fen İşleri Müdürü Tolga Aktan ve birçok davetli katılım gösterdi.

Şenliğe Yoğun İlgi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan şenlikte, Başkan Önal, Karacalı Köyü sakinleriyle bir araya gelmekten büyük bir onur duyduğunu ifade etti. Konuşmasında, "Burada olmak benim için bir övünç kaynağıdır. Sizlerin sevgisi ve samimiyeti, benim için en büyük ödüldür. Kırıkkale Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve taleplerinizi karşılamak için çalışıyoruz," dedi.

"Karacalı Bizi Bağrına Basmış"

Başkan Önal, Karacalı Köyü’nün kendilerini büyük bir misafirperverlikle karşıladığını vurgulayarak, "Karacalı ile tek vücut olmuşuz, verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kırıkkale Belediyesi, kapıları sonuna kadar açık olan bir dostunuzdur," şeklinde konuştu.

Programın sonunda Başkan Ahmet Önal, şenlik alanında bulunan davetlilerle sohbet edip, çocuklara oyuncaklar dağıtarak etkinliği sonlandırdı. Şenlik, Karacalı Köyü halkı ve davetlilerden büyük ilgi gördü.

Kaynak: Kırıkkale Belediyesi