Kırıkkale'nin Delice ilçesi Kaymakamı Mustafa Babacan ve Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, Delice Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım programına katılarak öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Kaymakam Babacan ve Başkan Uyan, öğrencilere tatil döneminde dinlenmelerini ve yeni eğitim yılına enerji dolu başlamalarını tavsiye etti.

Karne dağıtım programında öğrencilere hitap eden Kaymakam Babacan, "Başarılarınızla gurur duyuyoruz. Her birinizin gelecekte ülkemize değerli katkılarda bulunacağına inanıyorum. Tatilinizi iyi değerlendirin, bol bol kitap okuyun ve dinlenin. Yeni eğitim yılına hazır ve motive bir şekilde başlamanızı diliyorum," dedi. Belediye Başkanı Yılmaz Uyan da öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Eğitim hayatınız boyunca azimle çalışmanızı ve hedeflerinize ulaşmanız için gayret göstermenizi istiyorum. Hepinize mutlu bir tatil diliyorum," ifadelerini kullandı.

Kaymakam Babacan ve Başkan Uyan, öğrencilerle yakından ilgilenerek onların karne heyecanını paylaştılar. Program sonunda öğrencilere başarı dileklerini ileten Kaymakam Babacan ve Belediye Başkanı Uyan, öğretmenlere ve okul yönetimine de emekleri için teşekkür ettiler.

Kırıkkale'nin Delice ilçesindeki Delice Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirilen bu anlamlı karne dağıtım töreni, öğrencilerin ve velilerin mutluluğuyla tamamlandı.

Kaynak: Delice Kaymakamlığı