Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Varlı, mesajında 951 yıl önce Türk milletinin kapılarını açarak ebedi vatan haline getirdiği topraklarda, 7 düvele karşı verilen büyük kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandığını ve bu zaferin büyük bir gururla kutlandığını belirtti.

Varlı, Türk milletinin, bağımsızlığını korumak için gösterdiği azim ve kararlılığın, bugün de her türlü tehdide karşı en büyük güç olduğunu vurguladı. "Elinden alınmaya çalışılan bağımsızlığını, dört bir yandan kuşatılmış vatan toprağını, sarsılmaz birlik ve beraberlik ruhuyla koruyan ve işgalcilerden temizleyen bu azim ve kararlılık, milletimizin en büyük gücüdür," dedi.

Kırıkkale iş dünyası olarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ferdi olmayı en büyük gurur olarak gördüklerini ifade eden Varlı, ekonomisi gelişmiş, refah düzeyi artmış ve her yönüyle kalkınmış bir Türkiye hedefiyle, ülkenin aydınlık yarınlara taşınması için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Varlı, mesajını, "Kırıkkale iş dünyası olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları ebedi vatan yapan İstiklal Savaşı kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz," ifadeleriyle sonlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi