Başkan Saygılı, “Ülkemizin her karış toprağında kahramanlık destanları vardır”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kendisini ziyarete eden Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve dernek üyelerini “Sizler benim ailemsiniz” diyerek karşıladı.

Şehitlerimizin emanetlerinin ve gazilerimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Saygılı, şehitlerimizin kıymetli emanetlerinin ve gazilerimizin her daim başlarının üzerinde olduğunu, Kırıkkale’de belediyecilik döneminde şehit ailelerine her zaman farklı bir konumda olduğunu belirtti. Başkan Saygılı “Şehitlerimiz, sevdalısı oldukları vatanımız uğruna canlarını hiçe sayarak kahramanca yurt savunmasında seve seve kanlarını feda etmiş kahramanlarımızdır. Ülkemizin her karış toprağında kahramanlık destanları vardır” dedi.

Şehit yakınlarına belediye yönetimi olarak daima sahip çıkacaklarını ve yanlarında olacaklarını da aktaran Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Belediye olarak göreve başlamamızdan bu yana kentin fizik gelişiminin yanında manevi değerlerimizin de hep yanında olduk. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile herkesin mutlu olacağı bir kentin ortaya çıkması en büyük hedefimizdir. İlimizde bizlerin bugün rahat yaşamalarını sağlayan şehitlerimiz ve yakınları elbette bizler için önem sıralarının üstündedir. Bu nedenle Şehit Aileleri Derneğimiz vasıtası ile şehit yakınlarımız ile sürekli iç içe olmak niyetindeyiz” dedi.

Editör: Müjgan BARIŞ