Başkent EDAŞ, Kırıkkale ve çevresinde kesintisiz elektrik dağıtımı sağlamak amacıyla 2024 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini aralıksız sürdürdü. Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlarla gerçekleştiren Başkent EDAŞ, müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde Kırıkkale'de de önemli çalışmalara imza attı.

Kırıkkale'de hizmet verdiği trafo ve hat uzunluklarında sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdüren Başkent EDAŞ, daha aydınlık bir Kırıkkale için aydınlatma armatürlerinin bakımını gerçekleştirdi. Bölgede birçok trafo ve dağıtım merkezini elden geçiren ekipler, ayrıca hat bakım çalışmalarını tamamladı.

Başkent EDAŞ, Kırıkkale'deki müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla toplamda önemli yatırımlar yaptı. Yeni kablo döşeme, aydınlatma armatürlerinin montajı ve yeni elektrik panolarının kurulumu gibi faaliyetler ile Kırıkkale'de elektrik altyapısını güçlendirdi.

Şirket, müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunarak baskentedas.com.tr, Başkent 186 Mobil Uygulaması, 0 (312) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı'ndan Kırıkkale'deki müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Başkent EDAŞ'ın Kırıkkale'de bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.

Kaynak: İHA