Kırıkkale'de faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Büyük Birlik Partisi (BBP), il başkanı Hamza Beğdeş öncülüğünde Kasım ayı çalışmalarını değerlendirdi.

Beğdeş, yaptığı açıklamada 22 Kasım itibariyle aday ve aday adaylarını tüm Kırıkkale halkıyla paylaşacaklarını belirtti.

Beğdeş, "Kasım ayının 22’si itibariyle aday ve aday adaylarını tüm Kırıkkale halkıyla paylaşacağız. Start Bahşılı ve Yahşihan’dan başlayarak Çerikli’ye kadar devam edecek İnşallah. Kitlemiz çok güzel. Hiçbir şey için geç kalmış değiliz. Gün geçtikçe artarak devam ediyoruz. Partimize katkı toplantıları başladı. Allah devletimize milletimize hayırlısını nasip etsin. Tüm halkımızın Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Her daim halkımızın hizmetinde olacağız" dedi.

Ayrıca, BBP'nin Kırıkkale'de giderek büyüyen kitleye sahip olduğunu vurgulayan Beğdeş, partilerine katkı sağlamak isteyen vatandaşları destek toplantılarına davet etti. Beğdeş'in açıklamaları, BBP'nin Kırıkkale'de geniş bir tabana yayılan etkinlikleri ve seçim hazırlıklarına yönelik kararlılığını gösterdi.

Editör: Müjgan BARIŞ