2024-2025 eğitim ve öğretim yılı, 9 Eylül Pazartesi günü çalan ilk ders zili ile başladı. 20 milyondan fazla öğrencinin ders başı yapacağı yeni eğitim yılında, Kırıkkale Özel Öğretim Kurumları Dernek Başkanı Berat Doğan, basına açıklamalarda bulundu.

Berat Doğan, her eğitim yılı başlangıcında olduğu gibi bu yıl da aynı heyecanı yaşadıklarını belirterek, “Öğrencilerimize kavuşmayı büyük bir heyecanla bekliyoruz. Onlara daha güzel ortamlarda eğitim sunabilmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık,” dedi. 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının Milli Eğitim Bakanlığı, il müdürlükleri, öğretmenler ve öğrenciler için sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Ayrıca İlköğretim Haftası vesilesiyle tüm eğitim camiasının bu özel haftasını kutlayan Doğan, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl hayata geçirilen “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programı” ve özel öğretim kurumlarına yönelik yeni standartlar hakkında da bilgi verdi. Yeni düzenlemelerle, özel öğretim kurslarının akademik çalışmalarda daha fazla destek sağlayabileceklerini vurguladı.

Berat Doğan, eğitimin sevgiyle başladığını ifade ederek, "Başarılı nesiller, aydınlık yarınlar demektir. Kırıkkale Özel Öğretim Kurumları Derneği olarak, ilimizin ve ülkemizin geleceğine faydalı nesiller yetiştirmek için büyük bir fedakârlıkla çalışıyoruz,” diyerek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Kırıkkale Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı Berat Doğan, öğretmenlere, öğrencilere ve dernek üyelerine başarılar dileyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi