Kırıkkale eski milletvekili Turan Kıratlı'nın kurmuş olduğu Bilim ve İnsan Vakfında  düzenlenen programda Çağın İletişim sistemleri üzerine sohbet yapıldı.

Bilim ve İnsan Vakfı Başkanı Avukat Turan Kıratlı açılış konuşmasında Erasmus+ programı kapsamında yürütülen “Digi for You” projesinin, eğitim ve istihdam dışında kalan NEET gençlerimize ulaşarak, onları dijital çağın becerileriyle donatmayı hedeflediğinden bahsetti. 

Hz. Ali’nin dediği gibi, “Bilginin değeri, onu paylaşmaktır.” Bu nedenle, bu bilgileri programımıza katılan otuzun üzerinde kuruluştan sizlerle paylaşmanın yanı sıra, sizlerin de bu bilgileri çevrenizdeki diğer bireylerle paylaşmanızı teşvik ediyoruz diyen Kıratlı, “bu projemizle gençlerimizi sadece bugünün değil, yarının dünyasına da hazırlıyoruz” dedi.

Katılımcı gençlik çalışanlarını, STK temsilcilerini ve eğitimcileri Semiz Ali Paşa Medresesi olan vakıf merkezinde ağırlamaktan ve proje sonuçlarını paylaşmaktan büyük bir onur duyduğunu belirterek, desteği için tüm paydaşlara teşekkür etti.

Kaynak: Haber merkezi