Birde bu çıktı.Kendileri var ,partileri yok

Partisiz Siyasetçiler

2024 Mahalli İdare Seçimlerin ayak seslerinin duyulduğu şu günlerde aday adaylarının sayısı artmaya başladı .

Bu seçimde ilginç bir olay yaşanıyor.Aday adayı var partisi yok.

Kırıkkale'de geçtiğimiz yıllarda adaylık düşündüğü parti ile beraber sahaya çıkan siyasetçiler bu seçimde farkındalık oluşturarak önce isimleri ile sahada nabız yokluyorlar.

BİRDE BU ÇIKTI

Kamuoyuna belediye başkan aday adayı olarak kendilerini lanse eden siyasetçiler değişik partilerle temasa geçerek perde arkasında pazarlık yapıyorlar .Ya da kendilerince partilerden teklif bekliyorlar. Belediye başkan aday adaylığına ilan edip Parti amblemini sır gibi saklayanların izleyecekleri yol kamuoyunda merak ediliyor . 

PARTİLER SICAK BAKMIYOR

Siyasi partilerle yaptığımız görüşmede ise bu şekilde aktif siyaset yapmanın doğru olmadığı aday adaylarının kendilerini partinin üzerinde o

 görmesinden dolayı bu şekil çıkışların parti yönetimlerinde sıcak bakılmadığını ifade ediyorlar.

KİMLER VAR ?

Yahşihan'dan Hakan Şansal ,Hacılar Kasabası'ndan Bünyamin Durmaz ve Osman Erdoğan, Çerikli Belediye Başkan Aday adayı Erkan Çağlar aktif olarak sahada siyaset yapan ancak partilerini açıklamayan siyasetçiler arasında görünüyor. Bu arada yaptığımız araştırmada partiyi ikinci plana atan aday adaylarının seçime bağımsız girme gibi de bir niyetleri pek görülmüyor.

Editör: Müjgan BARIŞ