Kırıkkale’nin tanınmış simalarından TRT 1 in '' Gönül Dağı'' dizisi oyuncusu  Çağlar Yumuşak, "Her Kesim Elini Taşın Altına Koymalı" diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Her Kesim Elini Taşın Altına Koymalı

Yumuşak, aile kavramının toplumun en küçük ve en temel kurumu olduğunu vurguladı. Son yıllarda teknolojinin ilerlemesiyle birlikte aile yapısında ciddi kültürel ve inançsal kopmalar yaşandığını belirten Yumuşak, "Medeniyetin geleceği, gençliğin istendik toplumsal değerler yönünde yetişmesiyle mümkündür," dedi.

Son 10 yılda yapılan araştırmalara değinen Yumuşak, gençliğin batının etkisiyle feminist, eşcinsel yaşam tarzlarına ve dinsizliğe özendirildiğini ifade etti. Geçen hafta Kırıkkale'de bulunan vakıf ve cemaatlerin önde gelenleriyle gençliğin gidişatı hakkında görüşmeler yaptığını belirten Yumuşak, herkesin iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştığını, ancak burada en büyük sorumluluğun diyanet ve devlete düştüğünü söyledi.

"Unutulmamalıdır ki gençliği olmayan bir davanın geleceği de olmaz," diyen Yumuşak, toplumun her kesiminin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı. Yumuşak’ın açıklamaları, toplumda geniş yankı buldu.

Kaynak: Haber Merkezi