CHP Çelebi'de Faik Keskinkılıç'ı aday gösterdi

CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Kırıkkale Mv. Ahmet Önal, Kırşehir Mv. Metin İlhan ve Kırşehir Belediye Ekicioğlu'nun katılımlarıyla Çelebi İlçe Belediye Başkan Adayı Faik Keskinkılıç'ın aday tanıtım programı gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Keskin ,Yahşihan ve Bahşılı'dan sonra Çelebi ilçesinde belediye başkan adayını tanıtma programı gerçekleşti.

F B I M G 1705665101218

CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ yapmış olduğu açıklamada "Bu gün Çelebi Belediye Başkan Adayımız Faik Keskinkılıç'ın Aday Tanıtım Toplantısı için Kırıkkale - Kırşehir İl Başkanlarımız, Kırıkkale - Kırşehir Milletvekillerimiz ve Kırşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Çelebi İlçemizde bulunduk. Tüm halkımıza tesekkür ederiz. Çelebi Sosyal Demokrat Belediyecilik ile tanışacak!"dedi.

GENİŞ KATILIM

CHP Kırıkkale milletvekili Ahmet Ünal'ın da katıldığı programda Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir belediye başkanı Selahattin Ekincioğlu, CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç, CHP Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan katılarak Çelebi açılışında yer aldılar.

Kaynak: Haber Merkezi