Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Olağan İl Kadın Kolları Kongresiyle yeni Kadın Kolları başkanı belli oldu.Yeni Başkan Tuğba Pehlivanlı.

F B I M G 1720275313462

Yapılan kongreye önceki dönem kadın kolları başkanı ve mevcut il genel meclis üyesi Kezban Kumru Boztepe'nin olmaması dikkat çekti.

MYK üyelerinin de katılım sağladığı kongrede Belediye Başkanı Ahmet Önal kadınların siyasette ve toplumda daha fazla yer alması gerektiğinin mesajını verdi.

F B I M G 1720275309033

CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ kongrede yaptığı konuşmada "Büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşen Kırıkkale Kadın Kolları Kongresi'nde yeni Kadın Kolları İl başkanımız seçildi! Kadınların gücünü ve birliğini bir kez daha gösterdiğimiz bu günde, Tuğba Pehlivanlı ve yönetimi seçildi. 

F B I M G 1720275306016

Tuğba Pehlivanlı, deneyimi ve kararlılığıyla kadın hareketine yeni bir soluk getireceklerini ifade etti. Kendisine ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Hep birlikte daha güçlü, daha adil bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. 

Katılım gösteren tüm üyelerimize ve destekçilerimize teşekkür ederiz. Birlikte, kadınların sesini daha da gür bir şekilde duyuracağız! " şeklinde açıklamalarda bulundu.

8 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak olan kongre takviminin öne alındığı da belirtildi.

Yeni başkan Tuğba Pehlivanlı ve yönetim ekibine yeni görevinde başarılar dileriz.

Kaynak: Haber merkezi