Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkale programına telefonla katıldı

Kırıkkale'de yaşayan bir grup Kırşehirli vatandaş tarafından AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı'ya destek amaçlı iftar yemeği programı düzenlendi. Programa AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan da katıldı.

F B I M G 1711572086127

Yemek sonrası yapılan konuşmalara cep telefonu aracılığıyla sesli olarak katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önce vatandaşların Ramazan'ı Şerifini kutladı .Erdoğan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Diyarbakır ve Batman mitinglerinden sonra İstanbul'a geçtiğini vurgulayarak Pazar günü için Kırıkkale'den Müjde beklediğini vurguladı .

F B I M G 1711572063312

 AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan "Batman'dan az önce İstanbul’a bindim. Yarın da inşallah Bursa ve Kocaeli’nde programlarım var. Oralara katılacağım. Artık seçim öncesi son turlarım olacak. Kırıkkale’den müjdeyi bekliyorum. Bu vesileyle de gerek Mehmet kardeşimi gerekse tüm Kırıkkaleli kardeşlerimi, zafer edası içerisinde kucaklıyorum” şeklinde konuştu.

F B I M G 1711572070860

Program sonrası Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada" Kırşehir’li hemşehrimizin düzenlemiş olduğu iftar programına katıldık.Bu güzel Ramazan akşamında sıcak ve samimi sohbetleriyle yüreğimizi ısıtan kardeşlerime teşekkür ediyorum."dedi.

F B I M G 1711572060942

Kaynak: Haber merkezi