Dogacilik2I M G 20241019 W A0031


Kale Dağcılık Kulübü, geleneksel hale getirdiği Ceritkale Vadisi yürüyüşünü bu yıl da başarıyla gerçekleştirdi. Sonbaharın tüm renklerini kucaklayarak, doğanın huzur verici atmosferi eşliğinde vadinin derinliklerine doğru ilerleyen grup, etkinliği nehirler ve dereler üzerinden geçerek tamamladı. Doğa severlerin yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşte, Kırıkkale’nin kıymetli belediye başkanı Ahmet Önal da katılımcılar arasında yer aldı. Başkan Önal, Kale Dağcılık ailesine verdiği destekle takdir toplarken, kulüp üyeleri bu jestten ötürü kendisine teşekkür etti.

F B I M G 1729353450883

Kale Dağcılık Başkanı Ziya Korkmaz’dan Anlamlı Mesajlar

Kale Dağcılık Başkanı Ziya Korkmaz, yürüyüşle ilgili yaptığı açıklamada, doğa ile iç içe olmanın ve Kırıkkale’nin doğal güzelliklerini keşfetmenin önemine dikkat çekti. Korkmaz, “Biz KAlLE gibi dimdik durmaya devam edeceğiz. Kalemizin duvarları sevgi, saygı, vefa ve fedakârlıkla örülmüştür. Birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız coğrafyayı keşfetmeye devam edeceğiz. Sevdiklerimizin değerini sayılarla ölçmeyeceğiz çünkü sevginin bağlayıcı gücü sayılardan gelmez,” dedi.

I M G 20241019 W A0030

Korkmaz, doğaya saygının altını çizerek, çevreyi koruma sorumluluğuna da vurgu yaptı: “Doğaya sadece ayak izi bırakmaya devam edeceğiz. Unutmayalım, geride bıraktığımız her şey çevreye zarar verebilir ve doğayı kirletebilir. Bu bilinçle hareket etmek, hem kulübümüzün hem de tüm doğaseverlerin önceliği olmalı.”

Yeni Yürüyüşlere Davet

Korkmaz, etkinliklerin devam edeceğini duyurarak, tüm doğa tutkunlarını Kale Dağcılık ailesine katılmaya davet etti. “Şehrimizin doğayla buluşması için yürüyüşlerimize devam edeceğiz. Tüm doğaseverleri aramızda görmek istiyoruz,” ifadeleriyle, doğanın bağlayıcı gücünü keşfetmek isteyen herkese çağrıda bulundu.

Kaynak: Haber merkezi