Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ilçesinin ciddi  sorunu olmadığını belirterek yeni TOKİ konutlarına büyük talepler olduğunu dile getirdi.

FB_IMG_1699894213270

HİZMETE DEVAM

Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesi Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, yapılan yatırımlarla ilçenin şehir görünümünü kazanmasına yönelik alt yapı, üst yapı ve istihdama yönelik çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü dile getirdi.   

FB_IMG_1699894291518

Ak Partiden tekrar aday adayı olduğunu söyleyen Başkan Ali  Dedelioğlu 2024 yılında Belediye binasının sıfırdan yapılacağını söyledi.

FB_IMG_1699894320853

Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, “Bugün seçilmiş gibi hiçbir zaman halkımızın yanından ayrılmadık, hizmet etmeye devam ettik. Nerede bir cenaze var, nerede bir hasta ziyareti var, vatandaşımızla hep beraber olduk. Bugün itibariyle Balışeyh’te  de bildiğiniz gibi çok ciddi yatırımlar var. Balışeyh’te büyük bir alanda revizyon çalışması yapıyoruz. Balışeyh’in bir kimliği olacak, neresi toplu konut alanı, neresi ticaret alanı, neresi savunma sanayi bunları belirleyedik.

AddText_11-13-07.52.50

3.ETAP TOKİ

Dedelioğlu konuşmasına şöyle devam etti.’’Balışeyh’in hiçbir sorunu hiç bir derdi yok.  İlçemizde 2.Etap TOKİ'miz bitti. Hemşerilerimiz oturuyor.3. etap TOKİ için müracaatlarımızı yaptık.Doğalgazı tüm mahallemize verdik.Almayan mahallemiz kalmadı.Doğalgazın tahrip ettiği yerleri tekrardan kilit parke ile yapıyoruz.Cumhuriyet Meydanımız bitti.Şu an meydanın yanında taziye evimizi yapıyoruz.

BORCUMUZ YOK

Borcumuz yok ,geriye dönük borçların hepsini ödedik. Personele olan borcumuzu ödedik.2024 yılında tekrardan sözleşme yaparak maaşlarda artış olacak.Vatandaşlarımıza benimle görüşmeleri için randevu vermiyor, kapımız açık .İsteyen herkes 7/24 benimle ister makamda ve makam dışında telefonla görüşüyor.Su sorunumuz yok. Balışeyh Belediyesi'nin tüm ekipleri büyük bir özverili içerisinde görevlerini yapmaktadırlar. Bu sene hiç su sıkıntısı çekmedik . Bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz tekrardan Başkanlık için aday adayıyım.Allah nasip ederse İlçemize getireceğimiz birçok yatırımlarımız olacak’’dedi.

TARİHİ İLÇEFB_IMG_1699894231417

Balışeyh Kırıkkale'nin ilk yerleşim yerleri arasında gösterilen bir ilçe. Selçuklular döneminden kalan ve ahşaptan yapılan Ballı Cami ise ilçenin tarihi zenginliğini günümüze taşıyor.İlçe adını Oğuz Kayı Beyi Ertuğrul Gazi’nin yakın arkadaşı Şeyh Edebali’ nin diğer adı olan Balı-Şeyh’ten almıştır. Yerleşim tarihi 1230 -1258 yılları arasındadır. İlçede 13.yy. Selçuklu dönemine ait caminin bulunması bu tarihi doğrulamaktadır.(Kaynak Tarih Bilimcisi Prof. Mustafa Kafalı) 

FB_IMG_1699894130717

Editör: Müjgan BARIŞ