Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem: Öğrencilerin Karnelerine Sevinci Ortak Oldu!

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, geleneksel hale gelen karnelerin dağıtılması etkinliğinde öğrencilerle buluşarak sevincine ortak oldu. Bu yıl da öğrencilerin karne sevincine katılan Başkan Özdem, Cumhuriyet İlkokulu ve 4-6 Yaş Kuran Kursu'nda öğrenim gören öğrencilere belgelerini takdim etti.

Başkan Turgut Özdem, dağıtım etkinliği sırasında yaptığı açıklamada, öğrencilerin başarılarına duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin karne sevincine ortak olduk. Cumhuriyet İlkokulumuzda ve 4-6 Yaş Kuran Kursumuzda öğrencilerimizin belgelerini takdim ettik. Bu anlamlı günde, çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk bizleri de mutlu ediyor." dedi.

Başkan Özdem, öğrencilere ve öğretmenlere iyi tatiller dilerken, öğrencilerin dinlenerek yeni bir döneme hazırlanmalarını temenni etti. Başkan, çocuklara hitap ederek, "Tatilin tadını çıkarın, kitaplarınızı okuyun ve dinlenin. Yeni dönemde başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Tüm öğrencilere ve öğretmenlerimize teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem'in öğrencilere verdiği destek ve katılım, ilçede eğitime verilen önemi bir kez daha vurgulayarak, öğrencilerin motivasyonunu artırdı.

Kaynak: Haber Merkezi