Kırıkkale'de 9 gündür kayıp olan 47 yaşındaki Sevgi Gülden Yalçıner’i arama çalışmaları devam ediyor.

10 gündür haber alınamıyor.

Kırıkkale büyük merak içerisinde. 10 gün önce kaybolan Sevgi Gülden Yalçıner'e hiç bir şekilde ulaşılamıyor .Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde 10 gündür aranan kayıp kadınla ilgili olarak şüpheli sayısı artıyor.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayın cinayet olabileceğini ihtimali üzerinden giden Jandarma ekiplerinin bu yönde çalışmaları sonucu 2 kişi tutuklanarak Keskin cezaevine götürüldü.

Ekipler dronlarla gökyüzünden, AFAD ekipler ise Irmak kenarlarında arama yaparken Jandarma tüm köylerde ve civar yerleşim yerlerinde kaybolan kadını bulmaya çalışıyor.

DALGIÇLAR IRMAGI TARIYOR

Jandarma tarafından kamuoyuna şu bilgiler verildi;

25 Eylül 2024 günü 22.30 sıralarında 112 acil çağrı merkezine yapılan ihbarda, Çelebi ilçesi Karaağıl köyünden S.G.Y (K-47) isimli şahsın kayıp olduğu ve hayatından endişe edildiği ihbarı alınmıştır.Kayıp kadını bulmaya yönelik olarak özel bir ekip oluşturulmuş, köyde civar köyde ve Kızılırmak nehrinde; Jandarma, AFAD ve Dalgıç ekipleri ile arama faaliyetleri icra edilmiştir. Elde edilen bilgi ve deliller neticesinde olayın cinayet olabileceği düşüncesiyle çalışmalar genişletilmiştir.

Yapılan araştırmalar sonucunda kaybolma olayı ile ilgili olduğu değerlendirilen (8) şüpheli gözaltına alınmış, şüphelilerden (2) si Kasten öldürme suçundan tutuklanarak Keskin T Tipi Kapalı İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.Kayıp kadını bulmaya yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Arz ederiz.

Kaynak: Haber merkezi