Süper Lig’de milli ara nedeniyle bu hafta maç oynanmazken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önemli fikstür güncellemeleri yaptı. TFF, 3. hafta erteleme maçları ile 5. ve 6. haftanın programını duyurdu.

6. haftadaki büyük derbi, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak. 5. haftadaki Trabzonspor – Beşiktaş karşılaşması ise 15 Eylül Pazar günü gerçekleşecek.

TFF’den yapılan açıklamada, kulüplerin seyahat ve konaklama planlarını daha iyi yapabilmesi için önce 3. hafta erteleme maçları ile 5. ve 6. haftanın programlarının ilan edildiği belirtildi. İlk yarının sonuna kadar oynanacak müsabakaların programı ise önümüzdeki hafta açıklanacak.

UEFA kulüp müsabakalarında mücadele eden Galatasaray, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir FK’nın play-off maçlarının tarihleri nedeniyle Trendyol Süper Lig 3. hafta müsabakaları 16 Ağustos 2024 tarihinde ertelenmişti. Bu maçların oynatılacağı tarihler, kulüplerin mücadele ettiği turnuvalara göre 17-19 Eylül 2024 olarak belirlendi.

Kaynak: BHA