Filistin'e destek mitingine çocukça anlamlı mesaj

F B I M G 1705156155221

Her gün onlarca çocuğun İsrail bombardımanı altında hayatını kaybettiği Gazzedeki korkunç manzara dünyada büyükleri üzdüğü kadar çocukları da derinden üzüyor.

Çoluk çocuk demeden insanlık katliamı yapan İsrail'e tepki herkesinden artmaya başladı.Kırıkkale düzenlenen 'İsrail'e tepki Filistin'e destek yürüyüşü'nde ise küçük çocukların açtığı pankart oldukça manidardı.

 'Gazzetede ölmek çocuk işi' diyerek bir nevi İslam dünyasının ve dünya milletlerinin ilgisizliğini,yetersizliğini çocukça sitem eden Kırıkkaleli çocukların mesajı insanlık alemine ibret niteliği taşıyordu .Karton kağıt üzerine el boyaması Filistin bayrakları ile süslenen pankart görenlerin içini sızlattı . Filistin'e destek İsrail'e tepki mitingine Kırıkkale'nin her kesiminden geniş katılım sağlandı. Siyasetçiler sivil toplum örgütleri vatandaşlar, kadınlar ,yaşlılar erkekler çocuklar herkes Gazzede'ki yaşanan insanlık dramının acısını derinden yüreğinde hissetti ve Kırıkkale gibi Anadolu'nun br şehrinden tüm dünyaya seslendi. 'Gazzetedeki katliamları durdurun'

Kaynak: Haber Merkezi