Gedikali bugün Keskin'de mitinğ düzenliyor

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabap Yücel Gedikali bugün saat 16.00'da Keskin'de seçmenler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açık hava toplantısı yapacak. Gedikali toplantıya tüm Keskin halkını davet etti.

ALT YAPI FELÇ

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabap Yücel Gedikali Keskin'in mahallerini gezerek altyapı eksikliğine dikkat çekti.İlçede kenar mahallelerdeki birçok çeşmenin akmadığını belirten Gedikali bayanların yüzlerce metre ileriden su taşımak zorunda kaldığını bunu yaparken de zaman zaman köpeklerin saldırısına uğradığına vurgu yaptı.

HER YER ÇÖPLÜK

Keskin'de Cadde ve Sokakların mini bir çöplük haline geldiğini belirten Gedikali vatandaşlardan destek isteyerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde kendisine oy verilmesi durumunda aldığı bu yetkiyle çağdaş bir Keskin'i hayata geçirmede kararlı olduğunu söyledi. Gedikali Keskin'in ,cadde ,sokak ve mahallelerini gezerek medyaya ilçenin halini anlatıyor.Gedikali " Buradan Keskin halkına sesleniyorum .Yarın verin yetkiyi .Bilgi birikimim ve çevremin desteğiyle Keskin'i güzel bir şehir haline getirelim. Aksi takdirde bugün olduğu gibi Keskin'in her yeri dökülüyor .Altyapı sorun." dedi. 31 Mart 2024 mahalli idare seçimlerinin tek bayan belediye başkan adayı olan Gedikali seçim arefesinde ciddi çalışmalar yaparak Keskin'i Mahalle Mahalle sokak sokak gezdi.

Kaynak: Haber merkezi