Genç yaşta vefat eden Dr. Melike İlhan Sargın son yolculuğuna uğurlandı.Doktorun aile ve çevresi ölüm sebebi hakkında detaylı araştırma yapılmasını bekliyor. Genç doktorun böbrek taşı ameliyatının ardından vefatı kamuoyunda ‘’İhmal mi var ?’’ sorusunu gündeme getirdi.

F B I M G 1713905379666

Ölüm hayatımın baharında yakaladı. Kırıkkale Tıp Fakültesi Doktorlarından ,gazeteci Adem Yılmaz'ın yeğeni ,Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinden Muzaffer İlhan'ın gelini Melike Sargın İlhan 27 yaşında vefat etti. 

Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı doktorlarından Melike İlhan'ın aynı gün  böbrek taşı rahatsızlığından dolayı ameliyat olduğu ve bu ameliyat sonrasında hayatını kaybettiği ifade edildi.

F B I M G 1713905375539

Ailesi dostları ve yakınları başta olmak üzere Tıp Fakültesi, Kırıkkale Üniversitesi ve sağlık camiası genç doktorun vefatından derin üzüntü duydular.Cenazesi 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Kırıkkale Yaylacık Mahallesi merkez caminden öğlen namazından sonra yen Kırıkköyü Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

 Cenaze namazına Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi, esnaf ve vatandaş katıldı. Genç doktorun ailesi ani ölüm karşısında şoka uğrarken ölüm nedeni hakkında detaylı bir araştırma talep ettiler. Ailesinin yakınları vefat olayında hastanenin ihmali oluğ olmadığını merak ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi