Güldüren’den öğrencilere melemen ziyafeti 

AK Parti Yahşihan Belediye Başkanı A. Adayı İş insanı Rıfat Güldüren Kırıkkale Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin misafiri oldu.

Mühendislik Fakültesi ve Besyo’da okuyan öğrencileri ziyaret eden Güldüren, burada menemen konusundaki maharetini gösterdi. Güldüren, kendi elleriyle hazırladığı menemeni öğrenciler afiyetle yedi.

Üniversiteli öğrencilerin sosyal medyadan yaptığı daveti kırmayıp öğrencileri çat kapı ziyaret eden Ak Parti Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Rıfat Güldüren, Öğrenciler ile öğrenci evinde bir araya geldi. Öğrencilerin büyük bir mutluluk ve memnuniyetle karşıladığı ziyarette kolları sıvayan Başkan aday adayı Güldüren, menemen konusundaki maharetini gösterdi. Menemeni afiyetle yiyen öğrencilerle, öğrencilik anılarını paylaşan Güldüren, öğrencilerle onlara hayata dair tavsiyelerde de bulundu. Güldüren, gençlere yönelik aday olması halinde yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi.

Güldüren, gençlerin sosyal medyadan kendilerine ulaşmalarına cevapsız kalamayacağını ifade ederek, Aile şirketinin başına geçtikten sonra kendimizi geliştirmemiz gerekiyordu. Bu bağlamda bizlerde kendi alanımızla ilgili bölümü başarı ile tamamladık. İşten okula, okuldan işe yoğun bir tempo içerisindeydik. Hem okulumuzu okuduk hemde firmamızı büyütmek için çaba sarfettik. Bugün sizin geçtiğiniz yollardan çok değil 10 yıl önce biz geçiyorduk. Sorunlarınızı biliyoruz rabbim nasip eder aday olur ve seçimi kazanırsak öğrenci dostu bir belediye olacağımızın buradan sözünü veriyorum” ifadesini kullandı. 

Evlerine yapılan çat kapı ziyaretten ötürü memnun oldukları gözlenen öğrenciler, sosyal medyada dolaşırken Rıfat Güldüren’in reklamlarına denk geldik. Kendisine sosyal medyadan davette bulunarak melemen yemeye davet ettik. Kendisi de bizleri kırmayarak evimize kadar gelerek melemeni kendi elleriyle yaptı. Açıkçası biz çok mutlu olduk kendisine teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandılar.

Kaynak: Haber Merkezi