Balışeyh Haberleri

Balışeyh haberleri ve güncel Balışeyh gelişmeleri, Balışeyh ile ilgili tüm video, Balışeyh fotoğrafları ve Balışeyh haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Balışeyh İlçe Başkanlığında muhtarlarla bir araya geldi.

Kırıkkale

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı için belediye tarafından sunulacak okul servis hizmetini duyurdu.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Klevli köyünde düzenlenen toplantıda, çiftçiler bağ yetiştiriciliği ve tarımsal destekleme konularında bilgilendirildi.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Balışeyh Belediyesi, ilçenin en büyük eksiklerinden birini daha gidererek araç filosuna yeni bir araç dahil etti.

Çevre

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, bağcılığı geliştirme amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Kalecik ve Balışeyh ilçelerinde önemli ziyaretler ve...

Gündem

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Hükümet Konağı’nda düzenlenen törenle Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, gelişi güzel çöp ve hafriyat dökülen alanlar Balışeyh Belediyesi tarafından rehabilite ediliyor.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Belediye Başkanı Hilmi Şen, çalışanların motivasyonunu artırmak amacıyla düzenledikleri "Ayın Personeli" uygulaması kapsamında, ayın personeli seçilen Yavuz...

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, çalışanların motivasyonunu artırmak amacıyla Balışeyh Belediyesi tarafından düzenlenen "Ayın Personeli" uygulamasında, bu ayın personeli olarak Fesih Keleş...

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Kaymakam Ali Kaan Tunçer, Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen ile birlikte Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Gündem

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen: "Buradan geçen Samsun yoluna yakın bölgelerden toplu halde köpekler bırakılıyor. Bu da bize mağduriyet oluşturuyor"

Kırıkkale

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik'i ilçelerinde ağırladı.

Kırıkkale

Kırıkkale Balışeyh'te bağımsız bölüm icradan satılıktır. Detayları haberimizde...

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Belediye Başkanı Hilmi Şen'in liderliğinde hizmet üretmeye hız kesmeden devam ediliyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, daha temiz ve yaşanabilir bir çevre için belediyenin çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Belediye Başkanı Hilmi Şen, devam eden ve planlanan projeleri yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Belediye Başkanı Hilmi Şen, yeni haftaya “Bismillah” diyerek başladı ve Balışeyh halkına yönelik önemli mesajlar verdi.

Balışeyh

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Belediye Başkanı Hilmi Şen, kıymetli vatandaşlarla bir araya gelerek, güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmenin mutluluğunu...

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, kadınların taleplerine yanıt olarak yeni bir açık hava spor alanı hizmete girdi.

Kırıkkale

Kırıkkale Balışeyh'de arsa icradan satılıktır. Detayları haberimizde...

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Belediye Başkanı Hilmi Şen'in öncülüğünde ilçenin ilk açık hava yaşam alanı hizmete açıldı.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, İlçe Gençlik Merkezi tarafından Toki Parkı'nda düzenlenen anlamlı kitap okuma etkinliği yoğun ilgi gördü.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Belediye Başkanı Hilmi Şen, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi ile Balışeyh ilçesi arasındaki yolun yapımı için ek ödenek sağlandı.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde 25 yıldır kaderine terk edilmiş olan ana su deposu, yenilenme çalışmalarıyla modernize ediliyor.

Kırıkkale

Balışeyh Belediyesi, bugün (29 Temmuz) su vanalarında bakım çalışmaları yapılacağını ve bu nedenle gün içerisinde su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Kırıkkale

Balışeyh Belediyesi, çalışanların motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen "Ayın Personeli" uygulaması kapsamında, bu ayın personeli seçilen Harun Akyüz'e hediyesi takdim edildi.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi, Belediye Başkanı Hilmi Şen'in öncülüğünde her geçen gün yeni projelerle gelişmeye devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, belediye envanterine yeni araçlar eklenmeye devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, ekmek fırınları ve ekmek satış noktalarının denetimi zabıta personeli tarafından titizlikle gerçekleştirildi.