Ekmel Cönger Haberleri

Ekmel Cönger haberleri ve güncel Ekmel Cönger gelişmeleri, Ekmel Cönger ile ilgili tüm video, Ekmel Cönger fotoğrafları ve Ekmel Cönger haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Belediye Başkanı Ekmel Cönger, ilçedeki pazar esnafını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kırıkkale

Kırıkkale’nin Keskin ilçesi Belediye Başkanı Ekmel Cönger, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başlaması dolayısıyla öğrencilere moral vermek amacıyla bir etkinlik düzenledi.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin ilçesi Keskin'de, çocuk parklarının çevre temizliği, bakım ve onarım çalışmaları için hazırlıklar başladı.

Kırıkkale

Kırıkkale Sanatçılar ve Müzisyenler Derneği (SAMDER) Başkanı Erol Tombak, Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger'i makamında ziyaret etti.

Gündem

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinden çıkmış, "Kralların Ressamı" unvanıyla dünya çapında tanınan ünlü ressam Rahmi Pehlivanlı, vefatının 32. yılında rahmet ve minnetle...

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, Kırıkkaleli iş adamı Sadettin Saran'ın destekleriyle yapımı devam eden etüt merkezi, büyük bir hızla yükseliyor.

Kırıkkale

Keskin için ilk aday adaylık müracaatı yapan isim ilçe esnaflarından AK Parti eski ilçe başkanı Ekmel Cönger oldu.