Siber Haberleri

Siber haberleri ve güncel Siber gelişmeleri, Siber ile ilgili tüm video, Siber fotoğrafları ve Siber haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Siber Suçlarla Mücadele kapsamında icra edilen çalışmalarda 3 adet nitelikli dolandırıcı yakalandı.

Kırıkkale

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü 3 kişi yakaladı.

Kırıkkale

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber dolandırıcılara fırsat vermiyor.

Asayiş

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 05-11 Eylül 2024 tarihleri arasında Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar neticesinde önemli adımlar atıldı.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, yürüttüğü çalışmalarda önemli sonuçlar elde etti.

Kırıkkale

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Bilişim Sistemlerinin, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Nitelikli...

Asayiş

Kırıkkale'de polis ekipleri, vatandaşları güvenli internet kullanımı, mobil bankacılık ve siber zorbalık konusunda bilgilendirme yaptı.

Kırıkkale

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 15-21 Ağustos 2024 tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla önemli başarılara...

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 25-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda önemli başarılara imza attı.

Asayiş

Kırıkkale Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ''Nitelikli Dolandırıcılık" suçundan aranan B.K., B.Ç. ve S.V. isimli şahısları yakaladı.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir çok dolandırıcılık suçundan aranan şahsı yakaladı.

Asayiş

Kırıkkale Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla önemli başarılara imza attı.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, 27 Haziran 2024 - 3 Temmuz 2024 tarihleri arasında siber suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarda önemli başarılar...

Asayiş

İl Jandarma Komutanlığınca, 42 faili meçhul siber olay aydınlatıldı, 85 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Gündem

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü her alanda olduğu gibi son yıllarda ortaya çıkan siber suçlarla mücadele etmeye devam ediyor.