Temizlik Haberleri

temizlik haberleri ve güncel temizlik gelişmeleri, temizlik ile ilgili tüm video, temizlik fotoğrafları ve temizlik haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi temizlik ekipleri, şehrin temiz ve sağlıklı kalması için sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar çalışmalarını sürdürüyor.

Çevre

Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesinde, Belediye Başkanı Erkan Çağlar tarafından başlatılan dere temizliği çalışmaları devam ediyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ortamlarda gerçekleştirebilmeleri amacıyla ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi, şehrin temizliği kadar ibadet yerlerinin de hijyenine büyük önem veriyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi Çayırevleri Camii'nde kapsamlı bir temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi, Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın önderliğinde, gece boyunca sürdürülen temizlik çalışmalarıyla şehri sabaha tertemiz hazırlıyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer ve Belediye Encümeni Ümit Duman’ın ziyaretiyle önemli bir buluşmaya ev...

Kırıkkale

Kırıkkale Merkez’deki camilerde, vatandaşların daha hijyenik ve temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için Kırıkkale Belediyesi’nin temizlik ekipleri tarafından kapsamlı bir...

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, Nur Cami yanındaki tünel içinde bulunan şehitlerimizin resimlerinin yer aldığı anıtın temizliğini ve bakımını gerçekleştirdi.

Çevre

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, belediye ekipleri temiz bir çevre için titizlikle çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Kurban Bayramı öncesinde camilerde temizlik çalışmalarına hız verildi.

Gündem

Kırıkkale Belediyesi toplum sağlığını korumak için temizlik ve dezenfeksiyon geleneğini sürdürüyor.

Gündem

Soğuk kış günleri yaklaşırken, evimizdeki ısınma sistemlerinin verimli çalışması önemli hale geliyor.

Çevre

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrimiz genelinde temizlik çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.