Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde derin bir üzüntü yaşanıyor. İlçenin sevilen isimlerinden Barbaros Güneş'in oğlu Hacı Ahmet Güneş, hayata veda etti. Merhumun cenazesi, bugün (24 Ağustos 2024) öğle namazına müteakip Şeyh Şami Camii'nden kaldırılacaktır.

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner de bu acı kayıpla ilgili duygusal bir mesaj yayımladı. Başkan Çetiner, "Ah be çocuk! Seninle o hastane odasında ne güzel sohbet etmiştik. Ne güzel konuşuyordun. Dinleyene huzur veriyordun. Kalp naklini öne aldırmak için daha dün bir daha aramıştım onu bunu… Ah be çocuk! Şunca dünya telaşı hemgamenin içinde bir daha sohbet etme imkanı bulamamıştım seninle. Başkanım deyişin, içtenliğin hala kulaklarımda… Diyorum çocuk, kendime ölüm var. İyiler erken gider. Ötelerde devam eder miyiz dinler miyiz sohbetini. Ah be çocuk, hüznüme hüzün kattın, üzdün, ağlattın. Kabrin nur, mekanın cennettir. Bir küçük melek uçtu bugün ötelere" ifadelerini kullandı.

Ankara Bilkent Sehir Hastanesi'nde kalp nakli için sıraya giren küçük Ahmet'in kalbi daha fazla dayanamadı ve dün gece tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.

Kaynak: Sulakyurt Belediyesi