MHP Yahşihan Belediye Meclis üyesi ve önceki dönemde Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ile çalışan Hakan Şansal, yeni bir döneme girerek hem Türkyılmaz hem de MHP ile yollarını ayırdı. Şansal, Yahşihan Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı olmak üzere başvuruda bulundu.

Geçtiğimiz mahalli idareler seçiminde Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ile birlikte çalışan ve aynı zamanda MHP Meclis üyesi olan Hakan Şansal, Belediye seçimleri öncesi Yahşihan için Belediye Başkan adaylığı konuşulan isimlerden biri haline geldi. Ancak, Şansal, hem Başkan Türkyılmaz hem de MHP ile yollarını ayırdı ve Ak Parti'ye geçerek Yahşihan Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Şansal, beraberindeki yol arkadaşlarıyla birlikte Ak Parti il başkanlığına giderek başvurusunu Ak Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya teslim etti. Bu adım, Yahşihan'da önemli bir siyasi gelişme olarak değerlendirilirken, Şansal'ın Ak Parti çatısı altında nasıl bir yol izleyeceği ve seçim sürecinde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

Editör: Müjgan BARIŞ