Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin genel başkanlığının 27. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ötüken'den Anadolu'ya uzanan kutlu bir yolun bütün hatırasını gönlünde taşıyan, Vey Irmağı'ndan Tuna'ya kıvrılan coşkun sular gibi çağlayan, Orhun'da dikilen abidelere kazır gibi Türklük mefhumunu gönlümüze nakşeden Bilgemiz;

Oğuz otağından yayılan ok misali dümdüz yol alan, Yesevi ocağından taşan kıvılcımlarla ufkumuzu aydınlatan, kurt başlı sancaklarla Tanrı Dağı'ndan inercesine çift başlı kartal gibi yönümüzü belirleyen Liderimiz;

Yabancı başkentlerde kurulan tezgahları Ankara merkezli siyasetiyle yıkan, Türkiye Cumhuriyeti için atalar ruhuyla gece uyumayıp gündüz oturmayan Genel Başkanımız; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığınızın 27. yılı kutlu olsun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin."

Halil Öztürk, mesajında Devlet Bahçeli'nin liderliğindeki kararlı duruşunu ve Türk milletine olan hizmetlerini vurguladı. 27 yıldır MHP Genel Başkanı olarak görev yapan Devlet Bahçeli'nin, Türk milletinin birliği ve dirliği için gösterdiği çabalara teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi