Halktan talep... Kırıkkale Belediyesi Kent Lokantası açsın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul'da başlatmış olduğu Kent Lokantası'nın bir benzerinin Kırıkkale'de hayata geçirilmesi isteniyor.

Belediyelerin sosyal projeleri arasında olması gereken bu projenin Kırıkkale'de hayata geçirilmesi durumunda özellikle dar gelirli insanların yemek ihtiyacı için bir umut kapısı olacak.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kent lokantasında 4 çeşit yemek 40 tl'ye satılıyor. Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor .Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin bu projeyi örnekleyerek Türkiye'ye geneline yaygınlaştırılması ve ikinci Kent Lokantasının ise Kırıkkale'de açılması için vatandaşlar Belediye Başkanı Ahmet Önal'dan bu konuda adım atmasını bekliyorlar .

Özellikle 60.000 emeklinin şehir merkezine indiği zaman çoğu defa evine akşam aç gittiğini ifade eden vatandaşlar Kent lokantasının Kırıkkale için ihtiyaçtan ziyade bir mecburiyet haline geldiğini ifade ediyorlar .Kalehaber aracılığı ile bu taleplerini Belediye Başkanı Ahmet Önal'a ileten vatandaşlar başkan Önal'ın bu konuda adım atacağını umduklarına dile getiriyorlar.

Kaynak: Haber merkezi