Kırıkkale'nin huzur ve güvenliği için 1 Mayıs - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında yürütülen asayiş ve güvenlik faaliyetlerinin değerlendirildiği “Kırıkkale'nin Huzur ve Güvenliği Basın Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlık ederken, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay Cihan Sanlı da katıldı.

Toplantıda, Kırıkkale'de bu dönemde kolluk kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen faaliyetler hakkında basın mensuplarına detaylı bilgiler verildi. Asayiş ve güvenliğin sağlanması için yapılan çalışmaların ayrıntıları paylaşılırken, Kırıkkale’nin güvenliğinin sağlanması adına yapılan operasyonlar, denetimler ve alınan önlemler hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

Vali Makas, toplantıda yaptığı konuşmada, Kırıkkale’de huzur ve güven ortamının korunması için kararlılıkla çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı. Emniyet ve jandarma ekiplerinin özverili çalışmalarıyla, Kırıkkale halkının güven içinde yaşaması için her türlü tedbirin alınmaya devam edileceği belirtildi.

Kaynak: Kırıkkale Valiliği